Flux-stiri

VIDEO. O „sirenă” scapă la limită de înec. Coada costumului a rămas prinsă în acvariul în care înota

  • Femeia a avut la dispoziție doar câteva secunde pentru a reacționa înainte de a rămâne fără aer.
  • Fără niciun alt muncitor în apropiere, se pare că vigilența femeii la o situație potențial periculoasă a salvat-o.
  • Zizwe Ndwandwe a spus că nu a fost prima dată când a avut loc un astfel de incident la acvariu.

O femeie care înota într-un costum de sirenă a scăpat la limită de la înec după ce coada costumului a rămas blocată pe fundul unui acvariu uriaș dintr-un centru comercial, momentul fiind filmat.

Zizwe Ndwandwe, o sirenă” profesionistă din Africa de Sud, a avut la dispoziție câteva secunde pentru a ieși din apa, reacția sa rapidă salvând-o de la o situație care ar fi putut mortală, scrie Fox News.

@abcnews A terrifying moment unfolded in front of concerned shoppers when a professional mermaid’s tail got caught on the reef at the bottom of a mall’s aquarium tank. Struggling for breath, she quickly removed the tail and was able to swim to the surface. #swimming #aquarium #southafrica #mermaids #shoppingmall ♬ original sound – ABC News

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, în interiorul unui centru comercial din Randburg, Africa de Sud, în timp ce femeia înota în interiorul acvariului în fața cumpărătorilor.

Ndwandwe a spus că nu a fost prima dată când a avut loc un astfel de incident la acvariu.

Ea a povestit pentru Storyful că și un bărbat sirenă”, înotător profesionist, și-a prins coada costumului în acvariu, dar o altă „sirenă” a fost acolo pentru a-l elibera.

Citește și

The post VIDEO. O „sirenă” scapă la limită de înec. Coada costumului a rămas prinsă în acvariul în care înota appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Paun Mihaela


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 5 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code