Flux-stiri

Ziua și amenințarea de la ruși: „Rachetele Satan II nu au nimic personal cu NATO”

Rachetă Satan-II lansată de rușiRachetă Satan-II lansată de ruși

  • Dmitri Rogozin, șeful Roscosmos, continuă seria declarațiilor absurde, așa cum și-a obișnuit „fanii” pe rețelele de socializare rusești.
  • De această dată, Rogozin a comentat posibilă aderare la NATO a Finlandei și Suediei, amenințând voalat cu atacuri nucleare asupra țărilor NATO.
  • Dmitri Rogozin rămâne cel mai fanatic susținător al URSS și al lui Vladimir Putin, prezentând mereu „soluția nucleară” la câteva zile.

Dmitri Rogozin, șeful Roscosmos, continuă seria declarațiilor absurde, așa cum și-a obișnuit „fanii” pe rețelele de socializare rusești. De data aceasta, Rogozin s-a supărat pe Finlanda și Suedia, țări care doresc aderarea la NATO.

Într-un mesaj ironic publicat pe Telegram, Rogozin a lăsat să se înțeleagă că Rusia nu are „resentimente” atunci când ia în considerare să atace cu o armă nucleară o țară NATO.

Rusia nu are nicio intenție ostilă față de Finlanda sau Suedia. De asemenea, RS-28 „Sarmat” nu are niciun resentiment față de țările NATO. Cam așa”, s-a limitat să comenteze Rogozin. Vă nimicim cu bombe nucleare, însă „no hard feelings”, cum ar spune englezii.

RS-28 Sarmat, cunoscut în mod colocvial în occident ca „Satan II”, este un super-echipat rusesc cu combustibil lichid, echipat MIRV rachetă balistică intercontinentală grea în curs de dezvoltare de către Biroul de proiectare a rachetelor Makeyev din 2009.

Propaganda rusă a îmbrățișat cu ambele mâini retorica războiului nuclear, transmițând de multe ori în ultima lună poporului rus că Moscova are capacitatea de a distruge Europa sau SUA. Ceea ce nu menționează propagandiștii este faptul că și Rusia, la rândul ei, ar fi distrusă complet.

Cu toate acestea, Rogozin a recunoscut, cu jumătate de gură, că Rusia nu ar avea de câștigat nimic după un război nuclear. În urmă cu o lună, Rogozin anunța un război spațial, în special împotriva sateliților Starlink.

 „Rusia începe un război în spațiu! Medvedev a anunțat o sarcină referitoare la distrugerea sateliților Starlink ai lui Elon Musk printr-un document intitulat ”Rusia Unită”. El afirmă că atacul asupra Moskva a fost făcut cu ajutorul Starlink.”, explica în acel moment Anton Gerashchenko, ministrului Afacerilor Interne din Ucraina.

The post Ziua și amenințarea de la ruși: „Rachetele Satan II nu au nimic personal cu NATO” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code