Editoriale

Academie privată versus Universitate

În ultima perioadă observăm reclame la diverse centre de educație, academii și universități private. Toate promit calificări și diplome, iar unii oameni sceptici pun la îndoială puterea de calificare a academiei. Foarte multe mărci de tip ACADEMIE și totuși așa puțini adepți ai recalificărilor.

Trebuie precizat că o facultate, conferă un învățământ delimitat pe o durată de timp, a cărei tablă de materii este strict universitară. O academie, privată funcționează sub acreditare Autoritatea Națională de Calificări sau acreditarea unei școli din străinătate sub program Europass, și oferă materii nu doar universitare pe o altă durată de timp. Puterea de calificare, potrivit legii ANC este aceeași. Academia sau centrele de tip academy au aceeași putere de calificare ca și universitățile și chiar școlile post liceale ori profesionale. Cei mai buni programatori sunt oferiți pieței de academiile private, în perioade scurte de rdinul lunilor nu ai anilor.

Îndemn cititorii să urmeze cursuri și la academiile private sau cele de stat, recalificarea sau multidezvoltarea ne oferă șanse mari de progres. Excludem scepticismul asupra cursurilor . În fine, centrele de educație au o putere de pregătire interioară a societăților sau produselor, diplomele acestora având doar certificarea experienței iar nu a unei calificări.

Marius Leontiuc

Marius Leontiuc
Marius Leontiuc
a absolvit Bacalaureat in 1998 la Liceul Ion Mincu Timisoara -1998 detine atestat de proiectant tehnic in Constructii -2005 devine prezbiter Baptist -2006 devine cler protestant -2011 absolvent ID Arhitectura AIW Viena -2018 absolvent Competente Antreprenoriale la Bethany -2019 absolvent WEB DESIGN Academia de Afaceri Iasi -2019 absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -2019 absolvent HTML promoter la SOLOLEARN -2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara -2019 admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara
http://www.leontiucmarius.wordpress.com
Loading...
intra pe Ziarul Anunturilor


NEWSNET

error: Content is protected !! contact leontiucmarius@gmail.com
%d blogeri au apreciat: