Stiri din Austria

Accident în centrul Vienei, diplomați ucraineni de rang înalt surprinși beți la volan, alcoolemie peste doi la mie

Accident în centrul Vienei, diplomați ucraineni de rang înalt surprinși beți la volan, alcoolemie peste doi la mie.

Poliția austriacă a fost implicată într-o acțiune de ”urmărire nebună” vineri dimineață în centrul orașului Viena. Aceștia au urmărit o mașină care, deși accidentase un alt vehicul, nu s-a oprit pentru control, scrie Kronen Zeitung.

Ulteriror presa a primit informația că șoferul și persoanele aflate în mașină sunt diplomați.

Citiți și: Bătaie în centrul Vienei între ucraineni și șoferi de taxi, primii ar fi parcat abuziv în locul destinat taximetrelor

Ambasada Ucrainei la Viena

Accident în centrul Vienei

Fără să bănuiască nimic rău, patru turiști germani se deplasau cu mașina prin centrul orașului Viena, când vehiculul lor a fost izbit pe partea din spate a mașinii lor, în apropiere de Primărie.

Poliția a sosit doar câteva momente mai târziu. Șoferul mașinii care i-a lovit din spate a apăsat însă pe accelerație. După cum s-a relatat ulterior, a urmat o urmărire de-a lungul Ringstraße, care s-a încheiat în fața parlamentului.

Ofițerii au oprit mașina și le-au cerut celor trei ocupanți să coboare din ea, având pistoalele scoase. Cu toate acestea, cooperarea a fost limitată. Nici nu e de mirare. După cum a aflat „Krone” din surse din interiorul poliției, bărbații sunt diplomați de rang înalt ai ambasadei ucrainene.

”Putem doar să confirmăm că a avut loc o operațiune în urma unui accident și că presupusul șofer era beat.”, a fost declarația oficială.

În timp ce pasagerul a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest, presupusul șofer (potrivit victimelor rănite ale accidentului, au făcut schimb de locuri după accident) a fost măsurat cu alcoolemie de peste 2 la mie.

Dacă ambasada ucraineană de la Viena nu revocă imunitatea diplomatică a suspecților, acțiunea va rămâne nepedepsită din punct de vedere legal.

The post Accident în centrul Vienei, diplomați ucraineni de rang înalt surprinși beți la volan, alcoolemie peste doi la mie appeared first on Ziarul Românesc Austria.

Sursa acestui editorial informativ în știri, este ziarulromanesc.at, știre pe care o preluăm.


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 11 times, 1 visits today)
Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, pastor coordonator in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code