Stiri din Austria

ACUZAT DE TERORISM: un bărbat cu dublă cetățenie, română și maghiară, arestat în Ungaria

Un bărbat cu dublă cetățenie, română și maghiară, arestat în Ungaria, acuzat de TERORISM.

Un bărbat căutat pentru infracţiuni de terorism, aflat pe lista celor mai căutate 50 de persoane ale Poliţiei Ungare, a fost reţinut în localitatea Kutasó, judeţul Nógrád, se arată în comunicatul Biroului Naţional de Investigaţii al Poliţiei Ungare (KR NNI) postat, joi, pe siteul police.hu.

Potrivit comunicatului, infractorul a fost membru al unei mişcări radicale naţionale care purta numele de Hunnia, lansată în anul 2007, de care se asociază o serie de infracţiuni violente comise în perioada 2007-2008, scrie presa maghiară.

Citițim și: Ungaria, arestat unul dintre cei mai mari traficanți de droguri din lume, contrabandă cu tone de cocaină

Acuzat de TERORISM, arestat în Ungaria

În postare se arată că István Sz. E., în vârstă de 41 de ani, cu dublă cetăţenie, română şi maghiară, a fost condamnat, în luna martie a acestui an, de către Tribunalul din Budapesta, la 15 ani de închisoare, în calitate de al treilea inculpat în cadrul procesului reluat în primă instanţă pentru comiterea unui act de terorism.

Acuzatul nu s-a mai prezentat în faţa instanţei, s-a ascuns, iar organele competente nu l-au mai găsit.

Bărbatul a fost reţinut, marţi, de poliţiştii Biroului Naţional de Investigaţii cu ajutorul Centrului de Combatere a Terorismului din Ungaria (TEK), în localitatea Kutasó, judeţul Nógrád, unde lucra ca zilier la o fermă de ovine.

În apropiere, i s-a găsit şi autoturismul pe care îl ascunsese într-un tufiş fără număr de înmatriculare.

După ce a fost prins de către unitatea operativă TEK, bărbatul a fost reţinut de către poliţişti locali, se arată în comunicat.

The post ACUZAT DE TERORISM: un bărbat cu dublă cetățenie, română și maghiară, arestat în Ungaria appeared first on Ziarul Românesc Austria.

Sursa acestui editorial informativ în știri, este ziarulromanesc.at, știre pe care o preluăm.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

(Visited 2 times, 1 visits today)
Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code