Flux-stiri

Astăzi se deschide primul târg de Crăciun din Capitală

  •  West Side Chistmas Market se deschide miercuri, în Parcul Drumul Taberei. „La noi este despre comunitate, spiritul Crăciunului, bun gust, calitatea vendorilor şi atmosfera sărbătorilor de iarnă”.
  • Ne adresăm, în special, familiilor, celor mici şi comunităţii noastre”, spune primarul Ciprian Ciucu.

„Cel mai frumos târg de Crăciun din ţară îşi deschide porţile miercuri, 29 noiembrie, ora 19.00, în Parcul Drumul Taberei din Sectorul 6. Timp de 28 de zile, până pe 27 decembrie, bucureştenii vor avea parte aici de un tărâm de poveste, cu luminiţe şi decoruri spectaculoase, roată panoramică, patinoar, carusel, căsuţa lui Moş Crăciun, atelierul spiriduşilor, concerte, bunătăţi culinare tradiţionale şi multe, multe surprize. West Side Chistmas Market este primul târg de Crăciun care se deschide în Capitală”, anunţă Primăria Sectorului 6 al Capitalei.

West Side Christmas Market este organizat de Untold Universe în colaborare cu Primăria Sectorului 6.

„Târgul de Crăciun din Sectorul 6 este cel mai frumos, cel mai dichisit şi cu cea mai frumoasă atmosferă de Crăciun. Şi se autofinanţează integral. La noi nu este vorba despre mărime, vedete scumpe şi decibeli cu scene mari. La noi este despre comunitate, spiritul Crăciunului, bun gust, calitatea vendorilor şi atmosfera sărbătorilor de iarnă. Ne adresăm, în special, familiilor, celor mici şi comunităţii noastre”, spune Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6.

Principalele atracţii de la WSCM sunt un patinoar generos, mai mare decât cel de anul trecut, pentru iubitorii de distracţie pe gheaţă, un carusel colorat şi un trenuleţ pentru copii, o roată panoramică, înaltă de 38 de metri, de unde vizitatorii se pot bucura de o privelişte asupra Bucureştiului, peste 65 de căsuţe care ne vor încânta cu gustul autentic al mâncărurilor tradiţionale de sărbători, cu vin fiert, ciocolată caldă, dar şi cu decoraţiuni şi cadouri făcute cu dibăcie de artizani din toate colţurile ţării.

„Unul dintre elementele centrale ale West Side Christmas Market rămâne Căsuţa lui Moş Crăciun. Este locul fermecat, inspirat din poveştile pentru copii, unde cei mici îi scriu scrisori Moşului, se joacă, ascultă poveşti citite de spiriduşi şi primesc cadouri. Căsuţa va fi deschisă în fiecare zi a târgului, de luni până vineri între orele 16.00 şi 21.00, iar în weekend de la 11.00 la 22.00. Pe 1 decembrie, Căsuţa lui Moş Crăciun se va deschide cu o oră mai devreme, adică la 15:00. La Atelierul Spiriduşilor, amplasat la intrarea în Parcul Drumul Taberei, toţi copiii pot participa la atelierele organizate de DGASPC Sector 6. Vorbim despre ateliere de scris felicitări pentru Moşul, de desen, de confecţionat globuri, ghirlande, decoraţiuni. Cei mici vor primi surprize dulci, iar părinţii şi bunicii pot alege podoabe realizate cu dibăcie de seniorii, copiii şi persoanele cu dizabilităţi aflate în centrele DGASPC Sector 6. Programul atelierelor este zilnic, între 11.00 – 14.30 şi 15.00 – 18.00. Miercuri, 29 noiembrie, va fi un atelier de scris felicitări pentru Moş Nicolae, între 19.00 şi 20.00”, conform comunicatului.

Pentru a evita aglomeraţia şi stresul căutării unui loc de parcare, organizatorii recomandă folosirea mijloacelor de transport în comun pentru a ajunge târg. Astfel, vizitatorii au la dispoziţie metroul până la staţia Parc Drumul Taberei, tramvaiul 41, troleele 69, 93 şi autobuzele 105, 138, 168, 221, 222, 232, 368.

The post Astăzi se deschide primul târg de Crăciun din Capitală appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Negreanu Gabriel


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 8 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code