Anchete Flux-stiri Română soft

Atenție un email primit de la alphabank.com conține viruși. Nu este din partea băncii !


Un email care se dorește a fi din partea Alpha Bank, este trimis oamenilor de afaceri pentru a-i infecta cu un virus care să sustragă datele de logare. Vrusul este eliminat cu ajutorul antivirusului Avast. Adresa de email de unde provine emailul infectat este de pe portalul alphabank.com și aparține băncii Alpha Bank din Grecia. Autorii emailului nu sunt altcineva decât 3 greci angajați ai Alha Bank din Grecia, puși pe furat și spionat carduri. Cele arătate de mine sunt perfect susținute prin verificarea portalului alphabank.com care se redirecționează către alpha.gr .
Cei trei hoți informatici greci semnând în numele Alpha Bank România, acționează împotriva persoanelor din România, astfel încât este de competența Poliției Române identificarea și anchetarea acestora, astfel încât procurorii sunt obligați de lege să solicite arestare preventivă după identificarea făptuitorilor și judecarea în România a acestora.

Am contactat Alpha bank România prin intermediul telefonului, am raportat situația și public sesizez și autoritățiile.

Marius Leontiuc

(Visited 1 times, 1 visits today)

Hits: 147

Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall
http://www.leontiucmarius.wordpress.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code