Flux-stiri

Au început negocierile dintre Rusia și Ucraina

  • Astăzi au loc negocierile dintre Rusia și Ucraina, pe fondul ofensivei militare rusești, la granița dintre Ucraina și Belarus.
  • Scopul principal al negocierilor este încetarea imediată a focului și retragerea trupelor de pe teritoriul Ucrainei.
  • Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, declarase, anterior, că ar fi dispus să poarte discuții cu Rusia, dar nu în Belarus, subliniind că acțiunile militare rusești sunt lansate din această țară.

Astăzi au loc negocierile dintre Rusia și Ucraina, în contextul situației tot mai deteriorate dintre cele două și a luptelor violente care se poartă între forțele militare ruse și ucrainene în mai multe orașe din Ucraina.

Delegația ucraineană se va întâlni cu delegație rusă pentru pentru negocieri la granița dintre Ucraina și Belarus, în urma asigurărilor date de președintele belarus, Alexander Lukașenko.

Scopul principal al negocierilor este o încetare imediată a focului și retragerea trupelor de pe teritoriul Ucrainei.

Anunțul negocierilor a fost făcut duminică, în timp ce forțele ucrainene s-au angajat în lupte violente cu trupele rusești în mai multe orașe din Ucraina. Rusia se confruntă cu o condamnare universală și cu sancțiuni sporite din partea puterilor occidentale, din cauza asaltului neprovocat al Moscovei asupra Ucrainei, aflat acum în a cincea zi.

UPDATE 10:44

Au început negocierile la granița Ucraina-Belarus.

UPDATE 10:36

Delegația ucraineană a sosit la granița cu Belarus pentru discuții cu Rusia. „Principala temă a negocierilor este încetarea imediată a focului și retragerea trupelor din Ucraina”.

UPDATE 08:43

„Negocierile dintre Rusia și Ucraina ar trebui să înceapă într-o oră”, potrivit anunțului făcut de către Fyodor Venislavsky, un reprezentant al biroului lui Zelenski, la postul de radio Ekho Moskvy.

UPDATE 08:15

„Negocierile dintre Rusia și Ucraina ar putea începe mai târziu”, potrivit Sputnik.

„Acest lucru se datorează dorinței membrilor delegației ucrainene de a se relaxa după o călătorie lungă”, a explicat Yuriy Voskresensky, un politician din Belarus, apropiat al regimului Lukașenco. „Dar cu un grad mare de probabilitate, negocierile vor începe la orele dimineții”, a mai adăugat acesta.

UPDATE 07:53

Ministerul de Externe din Belarus publică o fotografie din sala unde vor avea loc negocierile dintre Rusia și Ucraina.

*Știrea este în curs de actualizare.

The post Au început negocierile dintre Rusia și Ucraina appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 3 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code