Breaking News Editoriale

Carantina Timișoarei prelungită de Arafat la București, a fost revocată decizia locală

Peste prefect, peste primar, peste Nica, peste tot ce s-a hotărât local, împotriva tuturor rațiunilor studiate la disciplina Drept Administrativ, Raed Arafat a prelungit Carantina cu 3 zile printr-un document administrativ care a restrâns dreptul la libertate și liberă circulație.
„Ca urmare a situației existente în perimetrul format din raza administrativ-teritorială a municipiului Timișoara și a comunelor limitrofe, unde rata de incidență este ridicată, iar în baza datelor furnizate de CNCCI, gradul de ocupare a paturilor COVID ATI în județul Timiș, a atins capacitatea maximă, în vederea limitării riscului ridicat de transmiterea a Coronavirusului SARS-CoV-2 printre comunitățile vizate, s-a stabilit prelungirea carantinei pentru încă 72 ore pentru ariile teritoriale din Județul Timiș, respectiv, municipiul Timișoara și comunele Moșnița Nouă, Ghiroda, Giroc, Dumbrăvița, cu aplicabilitate imediată din data de 22.03.2021, ora 00:00. Această decizie a fost luată prin Ordin al Șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, în urma consultării cu conducerea Ministerului Sănătății, dată fiind lipsa întrunirii numărului minim de voturi care să permită adoptarea unei hotărâri a CJSU Timiș în ceea ce privește măsurile necesar a fi aplicate în vederea limitării noului virus, în pofida recomandărilor furnizate de DSP, ale avizelor și recomandărilor INSP. Precizăm faptul că această măsură are caracter temporar, ea fiind necesară până la găsirea unei soluții viabile la nivel județean sau național” se arată într-un material pressalert.
Jocul de imagine al politicienilor locali care știau bine care e planul PNL de la centru, fost dejucat de Raed Arafat, care e hotărât să țină în detenție populația României, mai ales că se apropie sărbătorile creștine, sărbători care nu-i sunt pe plac. De altfel se pare că nici supraviețuirea românilor la Covid nu-i este pe plac. De ce sunt secții arse? Probabil pentru că pacienții sunt creștini dar or fi actele administrative organizatorice de vină, nu protocoalele criminale. Tot așa și comercianții români HORECA, special cei din Ardeal sunt urâți de cei de la centru, care le-au interzis activitatea fără nici o despăgubire. Cu toate acestea, pe o creștere a infectărilor nu se putea lua altă decizie rațională, însă se putea da permisiune funcționării teraselor și restaurantelor. Raed Arafat are însă o problemă cu masa românului, cu masa nunții, cu masa botezului pentru că Sharia în care el crede condamnă mesele creștinilor, el are o problemă cu creștinii, așa observ și am convingerea eu. Poate greșesc în apreciere prin filtrul propriu, dar dacă nu greșesc, discutăm de infracțiuni foarte grave.

Marius LeontiucGazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

(Visited 103 times, 1 visits today)

Hits: 126

Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code


Clipul săptămânii


Comentarii recente

Etichete