Flux-stiri

Criticul regimului Putin a dispărut. Alexei Navalnîi a fost mutat în altă închisoare

  • Criticul regimului Putin a dispărut.
  • Alexei Navalnîi a fost mutat în altă închisoare.
  • Acesta a fost pus sub acuzare într-un nou dosar penal.

Criticul Kremlinului, Alexei Navalnîi, a fost transferat din închisoarea în care se afla într-un loc necunoscut, a declarat, marţi, şeful său de cabinet, potrivit Reuters.

Alexei Navalnîi a fost transferat din colonia sa penitenciară şi a fost mutat într-un loc necunoscut.

„Nu ştim unde se află acum Alexei şi în ce colonie a fost dus”, a anunţat Leonid Volkov, şeful de cabinet al lui Navalnîi, într-un mesaj pe aplicaţia Telegram.

Alexei Navalnîi a fost arestat în ianuarie 2021, după ce s-a întors în Rusia din Germania, unde se refăcuse după otrăvirea cu un agent neurotoxic. El pune otrăvirea pe seama Kremlinului, dar autorităţile din Rusia neagă.

În martie, Navalnîi a fost condamnat la nouă ani de închisoare după ce a fost găsit vinovat de fraudă la scară largă şi sfidare a instanţei de către un tribunal.

La momentul respectiv, el ispăşea deja o pedeapsă de doi ani şi jumătate într-o tabără de prizonieri la est de Moscova pentru încălcări ale eliberării condiţionate legate de acuzaţii despre care el spune că au fost fabricate pentru a-i zădărnici ambiţiile politice.

Recent, Navalnîi a anunţat că a fost pus sub acuzare într-un nou dosar penal în urma căruia ar putea fi condamnat la 15 ani de închisoare.

The post Criticul regimului Putin a dispărut. Alexei Navalnîi a fost mutat în altă închisoare appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code