Flux-stiri

Cum se simt primii doi români infectați cu varianta Omicron a SARS-CoV-2

  • Două cazuri de infectare cu tulpina Omicron, confirmate în România
  • Ambele persoane, izolate la domiciliu, sunt asimptomatice
  • Rafila: Unul dintre ei acuză dureri în gât

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila a dat detalii despre starea de sănătate a primilor doi pacienți din România depistați cu noua variantă a coronavirusului.

Ministrul precizează că se vor lua măsuri pentru a fi încetinită răspândirea noii variante, întrucât oprirea ei nu este posibilă. Rafila a precizat, de asemenea, că una dintre cele două persoane infectate nu are deloc simptome, iar cea de-a doua are simptome minime – mici acuze, dureri în gât.

”Este o şedinţă convocată de domnul prim-ministru, domnul Ciucă (…) Vom face o analiză rapidă a situaţiei şi a eventualelor măsuri ca să limităm posibilitatea ca această tulpină să se răspândească rapid în România”, a declarat, duminică, Alexandru Rafila, într-o conferinţă de presă.

The post Cum se simt primii doi români infectați cu varianta Omicron a SARS-CoV-2 appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 4 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code