Flux-stiri

Există un sens giratoriu în care șoferii se pot învârti de maxim trei ori. Unde este

  • În județul Sibiu, există un sens giratoriu în care te poți învârti de maxim trei ori.
  • Imaginea cu indicatorul inedit care îi avertizează pe șoferi să nu facă mai mult de trei rotiri cu mașina a fost postată pe Facebook de Asociația Pro Infrastructură.
  • Dincolo de hazliul situației, subiectul generează confuzie.

O regulă amuzantă în județul Sibiu: Există un sens giratoriu în care șoferii se pot învârti de maxim trei ori. O imagine cu indicatorul inedit care îi avertizează pe șoferi că pot parcurge giratoriul de cel mult 3 ori, a fost distribuită pe Facebook de Asociația Pro Infrastructura.

Lucrurile sunt foarte serioase. Trebuie neapărat să vă spun că treaba asta cu semnele de circulație și cu marcajele de pe căile de rulare de pe șoselele noastre este o chestiune foarte serioasă.

Semnele de circulație sunt standardizate ca dimensiune: din punct de vedere al culorii, din punct de vedere al amplasamentului. Ele contribuind într-o manieră, zic eu, hotărâtoare la siguranța circulației pe drumurile publice.

Ori cu atât mai mult nu înțeleg acest semn, nu pot sa-mi dau seama de unde și până unde. În sfarșit macar ne-a dat ocazia sa glumim pe tema asta.” , spune Valeriu Șuhan, editor la Monitorul Siguranței Cetățeanului.

The post Există un sens giratoriu în care șoferii se pot învârti de maxim trei ori. Unde este appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 5 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code