Flux-stiri

FOTO. Ce au purtat vedetele la decernarea premiilor SAG? Margot Robbie, Jennifer Aniston și Selena Gomez au strălucit pe red carpet

  • Margot Robbie a impresionat într-o rochie Schiaparelli roz și neagră, inspirată din personajul Barbie, care a strălucit pe covorul roșu.
  • Jennifer Aniston a atras atenția într-o rochie argintie decoltată de la Celine, punându-și în evidență formele tonifiate, cu o crăpătură elegantă pe coapsă.
  • Selena Gomez a strălucit într-o rochie albă semnată Atelier Versace.

Vedetele au defilat în ținute extravagante la Shrine Auditorium din Los Angeles pentru cea de-a 30-a ediție a premiilor Screen Actors Guild Awards, sâmbătă după-amiază, scrie Daily Mail.

Margot Robbie și-a canalizat personajul Barbie într-o rochie Schiaparelli neagră, cu o fundă roz imensă, care a strălucit pe covorul roșu.

Jennifer Aniston și-a pus în evidență formele tonifiate într-o rochie Celine argintie decoltată, care avea o crăpătură pe coapsă.

Brie Larson și-a etalat abdomenul incredibil pe covorul roșu, purtând un top cu volane roz piersic cu o fustă de bal asortată, semnată Atelier Versace.

Selena Gomez a purtat o rochie albă Atelier Versace, alegând să își lase șuvițele lungi și brunete libere gâtului.

Citește și

The post FOTO. Ce au purtat vedetele la decernarea premiilor SAG? Margot Robbie, Jennifer Aniston și Selena Gomez au strălucit pe red carpet appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Diana Zlătescu


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 3 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code