Flux-stiri

George Simion: Laura Codruța Kovesi este pregătită de sistem să fie președintele României

  • Copreședintele AUR, George Simion, a sugerat, sâmbătă, că „sistemul” o pregățește pe Laura Codruța Kovesi să fie următorul președinte al României.
  • Totodată, și-a întrebat urmăritorii cine ar vrea să candideze din partea AUR.
  • Flavia Groșan, medicul pneumolog din Oradea, a raspuns că ea l-ar vota chiar pe George Simion.

Copreședintele AUR, George Simion, a sugerat, sâmbătă, că „sistemul” o pregățește pe Laura Codruța Kovesi să fie următorul președinte al României. Totodată, și-a întrebat urmăritorii cine ar vrea să candideze din partea AUR. Flavia Groșan a raspuns că ea l-ar vota chiar pe George Simion.

Laura Codruta Kovesi este pregatita de sistem sa fie viitorul presedinte al Romaniei. Voi pe cine ați vrea să propună AUR să lupte cu ea?”, a intrebat Simion pe pagina sa de Facebook.

Flavia Groșan a răspuns că îl va vota chiar pe George Simion: „Fix pe dumneavoastră. Și în 2 ani puteți evolua mult”, a scris aceasta luând o pauza de la duelul de comentarii de pe pagina politicianului.

Flavia Groșan este medicul pneumolog care a stârnit o controversă la nivel național după ce a afirmat că protocolul medical din spitale „ucide” pacienți, că oxigenul medical în cantități mari provoacă edeme cerebrale și că pacienții COVID cu saturație de 80% se pot trata acasă fără probleme. Declarațiile sale au fost aproape unanim respinse de colegii pneumologi, iar Colegiul Medicilor a evaluat cazul ei, însă a scăpat fără sancțiuni.

The post George Simion: Laura Codruța Kovesi este pregătită de sistem să fie președintele României appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 4 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code