Flux-stiri

În Dubai se înființează o instanță specializată în materie de moșteniri

dubaidubai

  • Maktoum bin Mohammed lansează un tribunal special pentru moșteniri în cadrul instanțelor din Dubai.
  • Ei vor să dezvolte un sistem judiciar calitativ în Dubai ca o cale spre stabilitate socială și economică, iar obiectivul este de cel mai bun sistem de litigii din lume.
  • Oficialul a declarat acest lucru într-un tweet pe contul său de pe rețeaua de socializare Twitter.

Șeicul Maktoum bin Mohammed, adjunctul conducătorului Dubaiului, a anunțat lansarea unei noi instanțe pentru a simplifica procesul de moștenire, se arată într-un comunicat difuzat duminică de Dubai Media Office. Noua instanță va examina toate cazurile și cererile de moștenire în fața unui singur organism judiciar specializat.

Șeicul Maktoum, care este, de asemenea, președintele Consiliului Judiciar, a subliniat că acest pas face parte din eforturile conducerii de a moderniza și de a îmbunătăți procesul sistemului judiciar al emiratului.

„Am lansat, în cadrul instanțelor din Dubai, o instanță specializată în materie de moșteniri, formată din departamente judiciare cu diverse specializări, pentru a examina toate cazurile și cererile de moștenire în fața unei singure autorități judiciare într-un interval de timp specific”, a declarat șeicul Maktoum într-un tweet.

„Căutăm să dezvoltăm un sistem judiciar calitativ în Dubai pentru stabilitate socială și economică”, a adăugat el.

El a mai spus că obiectivul lor este de a „menține cel mai bun sistem de litigii din lume”. Prima instanță specializată de acest tip din țară, va avea ca scop reducerea a trei grade de litigii la un singur grad, asigurând că hotărârile definitive sunt emise și puse în aplicare imediat, ceea ce duce la mai puțin timp pierdut.

Membrii sistemului judiciar din Dubai au lăudat decizia șeicului, menționând că aceasta va avea un impact pozitiv asupra societății și va contribui la realizarea stabilității sociale, potrivit Dubai Media Office.

Hotărârile instanței de moștenire vor fi definitive, vor fi acoperite de o executare accelerată și nu vor putea fi atacate prin mijloace obișnuite, se arată în comunicat, adăugând că ar putea fi atacate printr-o cerere de reexaminare în cazul invalidității unui dosar și că instanța își poate retrage hotărârea în conformitate cu controalele și procedurile prevăzute la articolul 187 din Codul de procedură civilă și modificările acestuia.

The post În Dubai se înființează o instanță specializată în materie de moșteniri appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code