Flux-stiri

iPhone 15 va avea un nou design cu margini mai subțiri și muchii curbate

  • Linia iPhone 15 este așteptată să fie lansată în această toamnă și, pe măsură ce se apropie lansarea, încep să apară multe detalii.
  • Schimbările înseamnă că „iPhone 15 arată acum mai Android ca niciodată” .
  • Apple trebuie să capteze atenția fanilor și se pare că aspectul acestor telefoane va fi una dintre modalitățile prin care compania va face acest lucru.

Potrivit FORBES, scurgerile de informații despre iPhone 15 susțin că Apple plănuiește mai multe schimbări de design care îți vor acapara atenția.

Acum, leaker-ul ShrimpApplePro a dezvăluit mai multe detalii, spunând că schimbările înseamnă că iPhone 15 arată acum mai Android ca niciodată”.

Într-o serie de tweet-uri, leakerul anonim susține că toate modelele iPhone 15 vor avea margini curbate cu o Insulă dinamică. Se spune că marginile vor crea același efect ca la Apple Watch, unde Apple folosește curbe subtile pentru a face ca ecranul să pară că se revarsă peste părțile laterale ale ceasului.

Aceasta este o tendință populară pe smartphone-urile Android. Fără îndoială, unii fani iPhone vor fi îngrijorați la gândul că telefoanele lor seamănă mai mult cu rivalii Android. ShrimpApplePro îi liniștește însă că sursa lor a descris iPhone 15 pro max (aka ultra) ca fiind foarte frumos” , Apple dezvăluind, de asemenea, că a redus marginile la modelele Pro.

Modificări de design ale iPhone 15: Mici, dar notabile

În plus, ShrimpApplePro spune că ecranele iPhone 15 vor avea aceleași dimensiuni ca cele ale seriei iPhone 14 (6,1 și 6,7 inci) și vor folosi sticlă Ceramic Shield.

Leaker-ul afirmă că sursa lor nu vede nicio diferență în ceea ce privește dimensiunea orificiului camerei frontale de pe modelele standard de iPhone 15 și crede că nu va exista nicio actualizare aici.

De asemenea, se așteaptă ca gama iPhone 15 să vină cu butoane de volum și de alimentare solid-state, un lucru raportat pe scară largă de alte surse.

Având în vedere că se așteaptă ca prețurile iPhone 15 să crească, Apple trebuie să capteze atenția fanilor și se pare că aspectul acestor telefoane va fi una dintre modalitățile prin care compania va face acest lucru.

The post iPhone 15 va avea un nou design cu margini mai subțiri și muchii curbate appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code