Flux-stiri Religie

Lovitură de teatru – Se reiau slujbele în biserici. PSD a răsturnat planurile coaliției LGBT

Răsturnare de situație cu privire la slujbe! În Şedinţa Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă s-a luat decizia să se reia slujbele în interiorul bisericilor urmare a presiunilor PSD,
Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a reacționat rapid la vestea că slujbele în biserici se reiau, considerând că decizia ar fi fost influențată de PSD.

“Le-a dat Dumnezeu mintea de pe urmă! După atâtea luni, românii vor avea din nou dreptul să-și exprime liber credința, să meargă să aprindă o lumânare și să asculte slujba!”

Opinia editorului: Cu toate că PSD a militat mereu pentru dreptul religios, contrar majorității românilor care se declară ortodocși nepracticanți decât ocazional, mulți creștini evanghelici încă susțin coaliția de dreapta (care este vădit pro LGBT, în opinia mea anticreștină și neomarxistă). Este un paradox de neînțeles pentru cei care totuși se îndrumă în manifestarea credinței după cerințele Biblice.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Hits: 519

Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall
http://www.leontiucmarius.wordpress.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code