Flux-stiri

MAE a emis alertă de călătorie în Republica Uzbekistan

MAE-RomaniaMAE-Romania

  • Pe fondul protestelor de stradă şi al confruntărilor dintre forţele de ordine şi protestatari în Republica Karakalpakstan, autorităţile uzbece au instituit starea de urgenţă.
  • Starea de urgenţă a fost instituită în perioada 3 iulie – 2 august 2022.
  • MAE recomandă cetăţenilor români ca, în perioada menţionată, să evite orice deplasare în această entitate administrativ-teritorială şi să urmărească evoluţiile înainte de a planifica orice deplasare în zonă.

MAE informează că, pe fondul protestelor de stradă şi al confruntărilor dintre forţele de ordine şi protestatari în Republica Karakalpakstan (entitate administrativ-teritorială cu un statut special în cadrul Republicii Uzbekistan), autorităţile uzbece au instituit starea de urgenţă.

Starea de urgenţă a fost instituită în perioada 3 iulie – 2 august 2022.

În acest context, MAE recomandă cetăţenilor români ca, în perioada menţionată, să evite orice deplasare în această entitate administrativ-teritorială şi să urmărească evoluţiile înainte de a planifica orice deplasare în zonă.

De asemenea, MAE informează că în Republica Karakalpakstan accesul la reţeaua de internet, precum şi la cea de telefonie mobilă, poate fi întrerupt, limitat sau blocat.

Totodată, în contextul măsurilor speciale presupuse de starea de urgenţă, pot exista restricţii ale serviciilor de transport public, limitări ale circulaţiei rutiere şi/sau închiderea unor străzi sau zone publice.

MAE recomandă cetăţenilor români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, să contacteze Ambasada României în Republica Uzbekistan la numărul de telefon pentru urgenţe consulare (+998) 93 399 99 06.

The post MAE a emis alertă de călătorie în Republica Uzbekistan appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 3 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code