Flux-stiri

Mama lui Vlad Pascu a fost reținută pentru 24 de ore după audierile de la DIICOT. Tatăl acestuia a fost plasat sub control judiciar

  • Mihai Pascu a fost audiat de procurori în dosarul în care este cercetat fiul său.
  • Mama tânărului, Miruna Pascu, este acuzată de procurori că ar fi încercat să șantajeze martorii din dosarul în care este cercetat fiul său.
  • Mama lui Vlad Pascu a fost reținută pentru 24 de ore.

Tragedia de la 2 Mai, condusă de către inspectorul general Benone Matei, aflat în subordinea directă a chestorului Bogdan Despescu, secretar de stat în Ministerul de Interne, intră în atenția DIICOT. După audierile de ieri de la DIICOT, mama lui Vlad Pascu a fost reținută pentru 24 de ore. De asemenea, tatăl lui Vlad Pascu, tânărul care s-a urcat drogat la volan și a ucis doi tineri în 2 Mai, a fost plasat sub control judiciar în urma perchezițiilor, pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Mama lui Vlad Pascu a fost reținută 24 de ore, cu propunere de arestare preventivă, pentru împiedicarea înfăptuirii justiției. Ea ar fi încercat să șantajeze martorii din dosar. Vlad Pascu susține că nu le-a cerut părinților să intervină în favoarea lui. Asta a declarat ieri în fața sediului DIICOT. Au fost, de altfel, și primele lui declarații după tragicul accident de la 2 Mai.

Întrebat ce mesaj are pentru familiile victimelor, tânărul a spus: „Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat. Nu am cum să dau timpul înapoi”. Tatăl lui Vlad Pascu este acum cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului. Asta în urma gestului șocant de ieri. După ce a plecat de la sediul DIICOT a urcat pe scuter și a intrat în grupul de jurnaliști aflați la fața locului. De asemenea, în urma perchezițiilor tatăl lui Vlad Pascu a fost plasat sub control judiciar pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Citește și:

The post Mama lui Vlad Pascu a fost reținută pentru 24 de ore după audierile de la DIICOT. Tatăl acestuia a fost plasat sub control judiciar appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Tănase Catia


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 9 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code