- O dronă militară s-a prăbuşit joi seară pe un câmp, în Insula Mare din Brăila.
- Drona s-a prăbușit la doar 12 kilometri distanţă de municipiul Brăila.
- Poliţia şi Jandarmeria au izolat zona iar acum se fac cercetări.
O dronă militară s-ar fi prăbuşit joi seară pe un câmp, în Insula Mare a Brăilei, la doar 12 kilometri distanţă de municipiul Brăila. Poliţia şi Jandarmeria au izolat zona.
Nu se știu foarte multe informații, dar din declarațiile martorilor oculari, un obiect s-a prăbușit joi seara în apropiere de o fermă. Locul prăbușirii este la 25 de km de graniță și la 32 de km de portul ucrainean. Ceea ce este interesant este faptul că drona a căzut în Brăila, deci ar fi venit dinspre România, nu dinspre Rusia. Unii martori spun că a avut loc o explozie în momentul prăbușirii dronei, ceea ce ne duce cu gândul la o dronă Kamikaze. Armata română nu are acest tip de drone, ci Rusia.
Citește și
- Cât de important este să-i citești copilului?
- Infecțiile cu transmitere sexuală s-au dublat în Madrid
- De luna viitoare, dobânda de la credite ar trebui să scadă
The post O dronă militară s-a prăbușit joi seara pe un câmp, în Insula Mare a Brăilei. Ce se știe despre situație appeared first on Aleph News.
potrivit alephnews
Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Jipa Florin
Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.