Breaking News Flux-stiri

Parlamentul European cere României să recunoască căsătoriile între persoane de același sex

Familiile LGBTIQ și cuplurile de același sex ar trebui să aibă aceleași libertăți de circulație și aceleași drepturi de reîntregire a familiei ca și celelalte familii ale unei comunități, iar Comisia Europeană va lua măsuri împotriva României, este pe scurt rezoluția PE. Directiva care va fi publicată în JUE va fi obligatorie pentru România și nu va permite filtrul legii naționale ci normă de directă aplicare.

De fapt asistăm la constrângeri asupra unor norme morale tradiționale, la un apogeu al luptei împotriva firescului, la o nouă ordine mondială, la dispreț față de ordinea fixată de biserică și creație. Vom fi obligați să numim femei tot felul de arătări ciudate și să numim bărbați niște doamne. Directiva abordează nu doar căsătoriile gay ci toate orientările LGBTQI.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

(Visited 101 times, 1 visits today)
Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code