Flux-stiri

Pierde România lupta cu drogurile? Mihaela Popa: „Agenția Națională AntiDrog trebuie total reorganizată. Așa cum este organizată acum, nu a dat rezultate”

  • Cătălin Predoiu afirma că România a pierdut lupta cu drogurile.
  • „Agenția Națională AntiDrog trebuie total reorganizată”, a declarat Mihaela Popa, profesor de matematică, la Aleph News.
  • Un raport al Centrului European de Monitorizare a Drogurilor prezintă date conform cărora România este țară de tranzit pentru drogul folosit în finanțarea Președintelui sirian Bashar Assad.

În urmă cu două săptămâni, Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu afirma că România a pierdut lupta cu drogurile. Șeful Guvernului l-a contrazis ieri. Marcel Ciolacu afirmă că lupta cu drogurile va fi pierdută doar în momentul în care va fi abandonată.

„Eu spun că adevărul e undeva la mijloc. Nu putem să ignorăm fenomenul, dar nici nu putem spune că am pierdut lupta. Noi, profesorii, semnalăm creșterea violenței în școli de foarte mult timp și acest fenomen nu putea fi lăsat doar pe seama școlii. Vedem ce s-a întâmplat și fenomenul din ultima perioadă, deci în acest moment, cred că a conștientizat toată societatea că trebuie implicată familia și ministerele importante”, a explicat Mihaela Popa, profesor de matematică, la Aleph News.

Un raport al Centrului European de Monitorizare a Drogurilor prezintă date conform cărora România este țară de tranzit pentru drogul folosit în finanțarea Președintelui sirian Bashar Assad.

„Agenția Națională AntiDrog trebuie total reorganizată. Așa cum este organizată acum, agenția nu a dat rezultate. Cu un singur reprezentant pe județ sau modul ei de organizare nu este unul modern și, ca fostă membră în echipe internaționale privind traficul de droguri la elevi sau traficul de persoane, aș vrea să spun că în țările europene, aceste agenții nu sunt subordonate ministerului de Interne. Ele conțin în echipă psihologi, medici, reprezentanți ai ministerului de Interne, ele colaborează cu Ministerul de Interne”, a declarat Mihaela Popa, profesor de matematică, la Aleph News.

Citește și

The post Pierde România lupta cu drogurile? Mihaela Popa: „Agenția Națională AntiDrog trebuie total reorganizată. Așa cum este organizată acum, nu a dat rezultate” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Diana Nechita


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 8 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code