Contractele vor avea ca obiect servicii de proiectare faza Studiu de Fezabilitate pentru obiectivele:
– Pod nou peste Prut, Stanca (RO) – Costesti (MD),
– Pod nou peste Prut, Bumbata (RO) – Leova (MD),
– Pod nou peste Prut, Falciu (RO) – Leca (MD)
Termenul limită peste depunerea ofertelor este 3 aprilie 2023, potrivit anunțului publicat vineri seara în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).
Luni au fost transmise spre validare la Agenția Națională pentru Achiziții Publice (ANAP) documentațiile de atribuire pentru elaborarea Studiilor de Fezabilitate necesare construirii a trei poduri noi peste Prut, a anunțat marți secretarul de stat în Transporturi Irinel Ionel Scrioșteanu.
Potrivit lui, în cadrul acestor obiective de investiții, se vor implementa cel puțin următorii indicatori tehnico-economici:
– pod rutier nou
– drum de legătură la infrastructura existentă
– punct control frontieră
Drumurile de legătură vor asigura conectivitatea atât cu infrastructura rutieră existentă, cât și cu celelalte proiecte de infrastructură majoră din România, aflate în diferite stadii de implementare, precum: Autostrada Unirii A8 Târgu Neamț – Iași – Ungheni, parte a Coridorului TEN-T Core (Central) și drumurile de mare viteză Tișița – Albița, Buzău – Brăila, Brăila – Focșani, Suceava – Botoșani, dar și DX Brăila – Galați, a explicat Scrioșteanu.
Durata celor trei contracte este de șase luni pentru fiecare proiect.
Sursa: economica.net
Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.