Editoriale Anchete Breaking News Flux-stiri leontiuc

Polițist belgian bate cu sălbăticie un cetățean român care-și uitase pașaportul acasă

Un polițist beligian a simulat că legitimează un cetățean. Deși românul i-a prezentat buletinul, polițistul repeta ca un picup stricat „PASSPORT PASSPORT”. La un moment dat î-l întreabă pe român „de ce nu ai mască? ”Românul deschide geanta și arată că nu are. În replică așa cum se vede pe înregistrare polițistul exclama „Stinkende Roemeens” (român împuțit) șpreiază ochii românului și-l lovește cu sălbăticie arestându-l.
Deși nu a săvârșit nici o faptă penală, românul este și bătut. și torturat și arestat/privat de libertate, pentru că este Stinkende Roemeens.
Poliția Belgiană este cea mai coruptă poliție din Europa, agenții în majoritate făcând parte dintr-un cluburi secrete cu idei fasciste. Nu ne trebuie altă probă mai clară, filmul arată acțiunile de abuz. Surpriză ! Polițistul nu este anchetat ci probabil avansat.

Nu uitați dragi compatrioți români, pentru polițiștii belgieni voi sunteți Stinkende Roemeens și riscați să primiți pumni în figură dacă afirmați că proveniți din România.
Românii în Bruxel și alte orașe din Belgia se remarcă ca persoane familiste, cu ocupație, bune exemple din societate. În opinia funcționarilor belgieni, aceștia au „furat” locurile de muncă. Belgienii sunt însă foarte primitori cu arabii, turcii, kurzii și poparele non europene islamice care ucid oameni în numele zeității lor. Ei nu sunt Stinkende , ei sunt neo belgieni. Am cerut o opinie de le structura centrală a poliției belgiene, renumită pentru corupție și ineficiență. Să vedem care va fi răspunsul.
Sunt ferm convins că în România un astfel de incident avea drept urmare arstarea brutei cu haină de polițist. Este momentul în care vizibil, observăm că drepturile omului sunt mult mai bine apărate de Poliția Română. Au existat incidente și în țara noastră, însă exempalrele care le-au provocat au pierdut exercițiul demnității publice.

Marius LeontiucGazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

(Visited 8 times, 1 visits today)
Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code

Clipul săptămânii


Comentarii recente

Etichete