Flux-stiri

Președintele României participă la o întâlnire restrânsă pentru pregătirea summitului NATO

Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea OffshorePreședintele Klaus Iohannis a promulgat legea Offshore

  • Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, la reuniune vor mai participa premierii Belgiei, Letoniei, Poloniei şi Portugaliei, precum şi secretarul general NATO.
  • Întâlnirea are loc la invitaţia premierului Regatului Ţărilor de Jos, Mark Rutte, şi a premierului Regatului Danemarcei, Mette Frederiksen.
  • Reuniunea vizează coordonarea poziţiilor şi a mesajelor comune ale statelor aliate în perspectiva summitului NATO de la Madrid, de la finalul lunii iunie.

Preşedintele Klaus Iohannis participă marţi la Haga la reuniunea în format restrâns organizată de premierul Ţărilor de Jos şi premierul Danemarcei în pregătirea Summitului NATO.

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, la reuniune vor mai participa premierii Belgiei, Letoniei, Poloniei şi Portugaliei, precum şi secretarul general NATO. Întâlnirea are loc la invitaţia premierului Regatului Ţărilor de Jos, Mark Rutte, şi a premierului Regatului Danemarcei, Mette Frederiksen.

Reuniunea vizează coordonarea poziţiilor şi a mesajelor comune ale statelor aliate în perspectiva summitului NATO de la Madrid, de la finalul lunii iunie.

Pe agenda discuţiilor figurează situaţia din Ucraina, continuarea asistenţei pentru Ucraina, pregătirea deciziilor Summitului de la Madrid privind consolidarea posturii de descurajare şi apărare a NATO pe Flancul Estic al Alianţei, procesul de negociere a noului Concept Strategic al NATO şi perspectivele aderării la Alianţă a Suediei şi a Finlandei.

The post Președintele României participă la o întâlnire restrânsă pentru pregătirea summitului NATO appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code