NEWSNET Evangelical Social Network
Braking News Flux-stiri video

Protest împotriva legii carantinării în Piața Victoriei din București

Deși camerele de filmat au fost bruiate, inclusiv semnalul de telefonie mobilă a fost bruiat (probabil unele servicii primesc finanțări sorosiste), protestul împotriva dicatutului islamist al carantinării obligatorii a avut loc. Este fără discuție o lege islamistă, cu obsesii islamiste, venită din partea unui islamist radical. Insemnele crucii roșii de pe ambulanțe au fost înlocuite cu simboluri islamice. Islamul are un singur obiectiv: supracontrolul populației și portul vălului islamic. Acest văl este materializat cu măștile medicale oriunde. Nu negăm virusul gripal COVID, dar de la un virus până la ambiția tuturor medicilor, ca orice persoană decedată să fie trecută cu Covid, este distanță. Faptul că orice persoană decedată mai nou este trecută cu COVID sau că personalul din spital întreabă „să-l trecem cu Covid?”, arată că această pandemie are multă exagerare cu scopul instaurării unei dictaturi.

Cam acestea sunt nemulțumirile generale ale societății civile care a ieșit la protest. Într-adevăr România este izolată, sectorul restaurantelor și cafenelelor răpus fără nici o despăgubire, această manifestare este una a unui stat totalitar, în orice țară proprietarii de pub și cafenea au fost despăgubiți, noi trebuie să ne supunem însă dictatului unui domn pe nume Arafat și să credem tot ce ne spune. Domnul Arafat nu ne-a răspuns la întrebarea Care sunt consecințele pentru cei care au diagnosticat din pix persoanele decedate ca fiind morți de Covid?
DOSAR CU 19 MILIOANE DE SUSPECTI.
Discurs fulminant al avocatului Dan Chitic la protestul impotriva Legii carantinarii care instituie dictatura medicala: “Este legea care pe toti ne claseaza intr-un singur fel: suspecti… Nu mai avem dreptul sa ramanem in pasivitate, daca nu pentru noi, pentru copiii nostri. Sa oprim acest fascism care in loc de zvastica poarta o cruce rosie… Iesiti din robie. Este ultima noastra sansa, luptati pentru ea, fiti furiosi!” (Video)

sursa Leontiuc Marius System Loader

(Visited 1 times, 1 visits today)

Hits: 90


Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall
http://www.leontiucmarius.wordpress.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii