Flux-stiri

Rusia luptă în Ucraina cu arme de contrabandă din Irak

  • În Rusia au fost expediate: rachete antitanc, RPG-uri, dar și sisteme de lansatoare de rachete de concepție braziliană.
  • Autoritățile de la Teheran au venit în sprijinul lui Putin și cu un sistem de rachete Bavar 373 de fabricație iraniană.
  • Iran și Irak au devenit aliați de încredere ai liderului de la Kremlin.

Rusia apelează la noi metode pentru a câștiga războiul din Ucraina și luptă cu arme de contrabandă din Irak. Miliția din Irak susține că rețelele sub acoperire din Iran facilitează aprovizionarea Rusiei cu materiale precum RPG-uri și rachete antitanc.

În Rusia au fost expediate: rachete antitanc, RPG-uri, dar și sisteme de lansatoare de rachete de concepție braziliană, conform The Guardian. De asemenea, autoritățile de la Teheran au venit în sprijinul lui Putin și cu un sistem de rachete Bavar 373 de fabricație iraniană, similar cu S-300 rusesc.

În urma sancțiunilor impuse Rusiei de către liderii din întreaga lume, Putin s-a văzut nevoit să caute ajutor. Așadar, Iran și Irak au devenit aliați de încredere ai liderului de la Kremlin, lucru ce a dus la folosirea lumii interlope pentru generarea de arme necesare în războiul cu Ucraina.

Soarta Iranului depinde de Rusia

Ceea ce au nevoie rușii în Ucraina în acest moment sunt rachete. Acestea necesită îndemânare pentru a fi transportate, deoarece sunt fragile și explozive, dar, dacă te angajezi să o faci, este posibil.

De asemenea, nu este genul de activitate care ar fi detectată de imaginile din satelit, deoarece acestea pot fi transportate în cutii mari și containere de transport maritim obișnuite”, a spus Yörük Ișık, un expert în afaceri maritime cu sediul la Istanbul.

„Dacă regimul lui Putin este destabilizat, acest lucru are implicații uriașe pentru Iran, în special în Siria, unde Damascul este dependent de sprijinul aerian rusesc, iar Rusia coordonează pentru a evita un conflict direct între ei și Israel”, a mărturisit Mohaned Hage Ali, cercetător la Carnegie Middle East Center.

The post Rusia luptă în Ucraina cu arme de contrabandă din Irak appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code