Flux-stiri

Scapă de canicula de afară cu o vizită la Peștera Valea Cetățenii, de la Râșnov

  • Înconjurat de rocă jurassică, vei uita de canicula de afară și vei respira un aer ca într-o dimineață de primăvară.
  • Datorită amenajărilor făcute în 2010, Peștera Valea Cetății a putut fi înscrisă în circuitul turistic și a fost declarată zonă protejată de interes național și un monument al naturii.
  • Iar dacă ai noroc, poți da de Filarmonica din Brașov, care se bucură de acustica Peșterii și din când în când, susține concerte într-un spațiu amenajat, la care participă un număr redus de spectatori.

Poți stinge canicula cu temperaturi de 9 grade aici, în România. Pentru asta, trebuie să intri în Peștera Valea Cetății, de la Râșnov, unde temperatura este tot timpul între 9 și 12 grade, indiferent de anotimp.

Înconjurat de rocă jurassică, vei uita de canicula de afară și vei respira un aer ca într-o dimineață de primăvară.

Deși intrarea se făcea doar târâș, pasionații de speologie s-au strecurat prin intrarea îngustă pentru a descoperi minunile create de natură. Datorită amenajărilor făcute în 2010, Peștera Valea Cetății a putut fi înscrisă în circuitul turistic și a fost declarată zonă protejată de interes național și un monument al naturii.

Câteva ore la Râșnov, în zona Peșterii este pontul pe care ți-l dă și Claudia Nițu, travel blogger pentru a scăpa de caniculă. Iar dacă ai noroc, poți da de Filarmonica din Brașov, care se bucură de acustica Peșterii și din când în când, susține concerte într-un spațiu amenajat, la care participă un număr redus de spectatori.

The post Scapă de canicula de afară cu o vizită la Peștera Valea Cetățenii, de la Râșnov appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 3 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code