Flux-stiri

Situație dramatică: Angajații din UPU scot certificatele de deces ale persoanelor răpuse de COVID, deoarece rudele infectate sunt în izolare

O persoană care a murit din cauza COVID-19 a fost ținută într-un tir în spatele Spitalului din LugojO persoană care a murit din cauza COVID-19 a fost ținută într-un tir în spatele Spitalului din Lugoj

Pandemia de coronavirus creează drame. Angajaţii de la UPU Iaşi au ajuns să întocmească documente pentru pacienţii care mor în spital, deoarece rudele sunt la rândul lor infectate și nu pot ajunge la Starea civilă.

Angajaţii UPU Iaşi întocmesc documente pentru pacienţii care mor în spital. Ei au ajutat un bărbat aflat în izolare la domiciliu din cauza COVID după ce bunica sa a murit la spital, tot din cauza coronavirusului.

Femeia infectată cu virusul SARS CoV-2 a murit la spitalul din Iaşi. Deoarece singura sa rudă este în izolare la domiciliu, angajaţii UPU au decis să ajute familia cu întocmirea documentelor necesare în cazul unui deces.

„Luni a decedat o pacientă de 94 de ani COVID pozitivă. Dumnezeu să o ierte! Singura rudă este un nepot acasă în izolare cu diagnostic COVID-19. Asistenta socială din UPU a ţinut legătura cu nepotul, şoferul din UPU s-a dus acasă echipat în combinezon şi a luat copiile actelor de identitate şi cererea de la nepot. Am vorbit cu Starea civilă. Astăzi asistenta socială din UPU i-a scris certificatul de deces împreună cu strănepoata”, a povestit Dana Cimpoeşu, medic şef UPU-SMURD Iaşi.

Femeia va fi înmormântată de nepotul său după ce va ieşi din izolare.

„După ce va ieşi din izolare nepotul o va înmormânta. Din dramele pandemiei şi ce mai fac cei din urgenţă”, a mai spus Dana Cimpoeşu.

The post Situație dramatică: Angajații din UPU scot certificatele de deces ale persoanelor răpuse de COVID, deoarece rudele infectate sunt în izolare appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

(Visited 1 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean -autor articole
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code