NEWSNET Evangelical Social Network
Editoriale Flux-stiri leontiuc Română

Trafic infernal pe Strada Dorobanților din Timișoara. Șoferii au creat o junglă rutieră

Calea Dorobanților Timișoara, s-a transformat într-o junglă rutieră în care șoferii circulă bară la bară, într-un nor de gaze. Tir după tir, trafic greu taie zona, nu contează că traficul acesta greu de marfă cu motoare ambalate se produce în zonă rezidențială, autoritățile permit acest trafic greu minând cu poluare cartierul Fabric.

Nu doar că există poluare foarte gravă (zidurile caselor sunt gri), șoferii de utilaje grele își bat joc de norme elementare ale circulației. Spre exemplu în dimineața aceasta, la o oră în care traficul era scăzut, treceam strada, dar la intersecția străzii Dorobanților cu Lalelelor cu viteză mare, peste 70 km/h o automacare îmi taie calea. Iată proba

Pe partea cealaltă POLIȚIA. De față cu agenții, șoferii nu mai au nici o rușine.

Tot aici se află două stații de tramvai. În momentul în care tramvaiul frânează e o imperativă a Codului Rutier, mașina nu are dreptul să depășească. Astăzi o bătrână era să fie strivită de un tir din Gorj, iar șoferul a dorit să se dea jos să o lovească că a îndrăznit să coboare din tramvai.

Iată ce am surprins eu, șoferii depășesc chiar dacă tramvaiul oprește.

Concluzia acestor materiale este una, că se impune de urgență MONTAREA CAMERELOR DE FILMAT ÎN TRAFIC la toate intersecțiile și stațiile de acest fel de tramvai.

Marius Leontiuc

 

 

(Visited 4 times, 1 visits today)

Hits: 86


Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall
http://www.leontiucmarius.wordpress.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii