Română Anchete Breaking News Editoriale leontiuc

Trei deținuți omorâți de ANP la Satu Mare

Știrea: Trei deținuți au murit și alți doi sunt în stare gravă, în urma unui incendiu care a avut loc la Penitenciarul Satu Mare. Alte cinci persoane au fost evaluate medical la fața locului și nu au necesitat transport la spital.

 

Opinia: Cauza ar fi un incendiu despre care în mod vădit mincinos și ordinar, milițienii ANP, îl atribuie deținuților. În realitate, printr-un procedeu porcesc, funcționarii ordinari din Satu Mare au înghesuit 20 de deținuți într-o celulă de 8. Aceasta după ce demnitari care probabil s-au crezut porci ordinari, din Parlament și Guvern, au abrogat recursul compensatoriu. Tortura este legală în acest moment. Curtea Europeană a Drepturilor Omului este mințită în permanență (mai ținem minte pe dl . Tudorel Toader cu minciunile sale cu 2 penitenciare, proiect de amnistie și grațiere).

Mass Media fiind absorbită de Coronavirus pierde din vedere corupția și tortura din ANP. În realitate, condițiile din penitenciare s-au degradat, și nu s-a renovat nimic. Minciunile lui Tudorel Toader au suprimat amenda ce trebuia aplicată prin decizia pilot, Rezmiveș c. României.

Ca o informație în premieră, întrucât cunosc părți din proces, CEDO a rămas în pronunțare într-un dosar din 2016, unde se pune problema unei noi decizii pilot. Probabil că rudele acestor victime ucise în acest apartheid vor acționa statul în judecată. Din mormânt nimeni nu îi va aduce înapoi, cert este că directorul penitenciarului din Satu Mare, care are popota asigurată de stat, doarme liniștit. El nu a luat exemplul penitenciarului din Timișoara care renovează continu spațiile de detenție, se implică activ și oferă locuri de muncă,… Deținuții de la Satu Mare trăiesc într-un gulag sovietic iar când își cer poate drepturile sunt uciși ca niște șobolani.

Domnule Predoiu, probabil singura grijă acum este să nu vă infestați și să vă spălați pe mâini, dar aveți mâinile murdare cu sângele acestor oameni. Acești oameni au fost executați de oamenii din subordinea dvs. Într-un stat civilizat ministrul justiției își dă demisia când timp de 6 luni de funcție are gulaguri precum cel de la Satu Mare, Iași, Tulcea, Jilava,… Dar nu sunteți german și nici român. Și nici președintele țării nu este, iar refuzul categoric al amnistierii faptelor ușoare mă face să observ că vă hrăniți cu aceste crime și nu sunteți umani, sensibili sau creștini. Aveți sângele acestora pe mâini.

 

Marius Leontiuc

 Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

(Visited 2 times, 1 visits today)

Hits: 17

Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code


Clipul săptămânii


Comentarii recente

Etichete