Flux-stiri

UE adoptă mai multe sancțiuni pentru Rusia, după ce Putin a recunoscut independența pentru Donețk și Luhansk

  • A fost aprobată o serie de sancțiuni ce urmează să fie aplicată Rusiei, ca răspuns al deciziilor luate de către Putin.
  • Măsurile îi vor viza pe cei 351 de membri ai Dumei de Stat a Rusiei, deoarece au votat în favoarea recunoașterii independenței celor două orașe.
  • Acest lucru se va extinde și asupra altor 27 de persoane și entități de profil înalt care au avut un rol important în cele întâmplate.

Astăzi a fost aprobată o serie de sancțiuni din partea UE, ce urmează să fie aplicată Rusiei, ca răspuns al deciziilor luate de către Putin. Mai multe țări au început să aplice diferite sancțiuni, așa cum au anunțat inițial.

Astfel de decizii sunt ilegale și inacceptabile. Ele încalcă dreptul internațional, integritatea teritorială și suveranitatea Ucrainei, angajamentele internaționale ale Rusiei și agravează și mai mult criza”, a spus Josep Borrell, Înaltul Reprezentant al Uniunii Europene, pentru afaceri externe și politica de securitate.

Măsurile îi vor viza pe cei 351 de membri ai Dumei de Stat a Rusiei, deoarece au votat în favoarea recunoașterii independenței celor două orașe. Mai mult decât atât, acest lucru se va extinde și asupra altor 27 de persoane și entități de profil înalt, care au avut un rol important în cele întâmplate.

Ce sancțiuni urmează să fie implementate de către UE

Printre sancțiunile care urmează să fie implementate se numără: înghețarea activelor și interdicția de a pune fonduri la dispoziția persoanelor și a entităților complice. Mai mult decât atât, se va aplica și o restricție din punct de vedere al călătoriilor, iar persoanele vizate nu vor avea dreptul să tranziteze sau să intre în Uniunea Europeană.

Schimburile comerciale urmează și ele să fie luate în calcul și cel mai mult se va resimți acest lucru asupra importurilor de bunuri și de investiții. UE a decis să sancționeze și în ceea ce privește limitarea accesului la piețele financiare și la cele de capital.

Așa cum a fost anunțat, dacă Putin va continua cu astfel de acțiuni, sancțiunile vor fi din ce în ce mai dure. Totul are scopul de a-l descuraja din a avansa cu planul său, dar și de a-l pedepsi pentru deciziile luate deja.

The post UE adoptă mai multe sancțiuni pentru Rusia, după ce Putin a recunoscut independența pentru Donețk și Luhansk appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 4 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code