Flux-stiri

Un avion privat, cu cetățeni ruși, a fost reținut în aeroportul Yellowknife, din Canada

O aeronavă charter care transporta cetățeni străini ruși a fost reținută pe aeroportul din Yellowknife, pe teritoriul canadian Yukon, a anunțat joi, într-un mesaj postat pe Twitter, ministrul Transporturilor, Omar Alghabra.

Vom continua să tragem la răspundere Rusia pentru invazia Ucrainei”, a declarat ministrul canadian al Transporturilor.

The post Un avion privat, cu cetățeni ruși, a fost reținut în aeroportul Yellowknife, din Canada appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 3 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code