Flux-stiri

Un copil în cărucior, purtat de viscol spre șosea din faţa unei săli de păcănele

  • Momentul incredibil a fost filmat luni seara, pe o stradă din municipiul Bacău.
  • Pe imagini apare o tânără care lasă căruciorul în faţa unei săli de păcănele şi intră.
  • Căruciorul porneşte la vale, fiind dus de vânt foarte aproape de șosea.

Un copil aflat într-un cărucior a fost împins de vântul puternic în stradă, în Bacău, după ce mama l-a lăsat pe trotuar ca să intre într-o sală de jocuri după soțul ei. 

Momentul incredibil a fost filmat luni seara, pe o stradă din municipiul Bacău.

Pe imagini apare o tânără care lasă căruciorul în faţa unei săli de păcănele şi intră. Căruciorul porneşte la vale, fiind dus de vânt foarte aproape de șosea, moment în care mama copilului iese şi îl prinde la timp.

Poliţiştii din Bacău s-au sesizat din oficiu cu privire la imaginile în care apare o persoană care lasă nesupravegheat un cărucior în care se bănuia că ar fi fost un copil, în faţa unei săli de jocuri din localitate.

Din primele verificări, s-a stabilit că o tânără de 21 de ani, din oraşul Bacău, ar fi intrat în sala de jocuri, luni seara, unde s-ar fi aflat şi soţul acesteia, lăsând-o nesupravegheată în cărucior, pe fiica lor de un an şi trei luni.

Poliția din Bacău continuă verificările

La data de 18 ianuarie a.c, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Bacău s-au sesizat din oficiu cu privire la imaginile video apărute în spaţiul public, în care apare o persoană care lasă nesupravegheat un cărucior în care se bănuia că ar fi fost un copil, în faţa unei săli de jocuri din localitate. Din primele verificări, s-a stabilit că o tânără de 21 de ani, din mun. Bacău, ar fi intrat în sala de jocuri, în seara zilei de 17 ianuarie a.c, unde s-ar fi aflat şi soţul acesteia, lăsând-o nesupravegheată în cărucior, pe fiica lor, o minoră de un an şi 3 luni”, au declarat oficiali din cadrul Poliţiei judeţene Bacău, potrivit News.

Poliţiştii au menţionat că în prezent continuă verificările pentru a stabili cu exactitate situaţia, iar în funcţie de rezultatul acestora, se vor lua măsurile impuse de lege.

The post Un copil în cărucior, purtat de viscol spre șosea din faţa unei săli de păcănele appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 3 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code