Novavax, al cincilea vaccin anti-COVID, ar putea fi aprobat săptămâna viitoare de Agenţia Europeană a Medicamentului.
Novavax ar putea să primească aprobarea săptămâna viitoare de la Agenţia Europeană a Medicamentului, conform Financial Times, citat de Reuters.
Apoi, Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) va putea aproba vaccinul şi îl va include pe lista de urgenţă.
Concret, odată ce noul vaccin va fi aprobat, va fi trimis către ţări în curs de dezvoltare, unde dozele anti-COVID nu au ajuns la populaţie.
Novavax este un vaccin bazat pe proteine
Serul Novavax s-a dovedit a fi eficient (peste 90% grad de eficienţă) împotriva mai multor variante de coronavirus, informează Reuters.
Novavax a primit prima autorizare în Indonezia, în noiembrie şi, momentan, se află în proces de aprobare în Japonia, unde va putea fi fabricat.
Novavax este un vaccin bazat pe proteine care se administrează în două doze.
Articolul Un nou vaccin împotriva COVID-19 ar putea fi aprobat în curând în Europa apare prima dată în Descopera.
Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.
Leontiuc Marius – senior editor
Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.