Flux-stiri

Unde „încăpem” în vacanță? Cea mai mică cazare din Sinaia are doar 11mp

  • Arsena și Dan au modificat o fostă stație de transformare electrică într-o casă de vacanță.
  • Renovarea a durat opt luni de zile și a fost gata abia la final de an. Stația de transformare electrică a fost construită în perioada anilor 1923-1926.
  • Clădirea are o amprentă de 11 metri pătrați și o înălțime de 7 metri. Parterul are 5.58 metri pătrați iar etajul vine cu 4.62 metri pătrați.

România are câteva castele celebre: Bran, Peleș și al său Pelișor, castelul Corvinilor, Cantacuzino, dar foarte puțini știți și de acesta.

Și aici, după cum spun și agenții imobiliari din bucurești, „hai să vezi acest spațiu generos, avem o amprentă de 11 mp.”

Povestea? Această bijuterie arhitecturală a luat naștere din dorința de experiență inedită. Clădirea este o fostă stație de transformare electrică. Aici intră în joc Arsena și Dan care locuiesc în București și care și-au dorit o casă de vacanță la care costul întreținerii să nu se simtă. Și putem spune că au avut dreptate.

Renovarea a durat opt luni de zile și a fost gata abia la finalul anului trecut.

Imobilul face parte dintr-o serie de alte 7 stații amplasate și proiectate diferit. Acest mini-castel a fost construit în perioada 1923-1926. – 11 mp și 7 m înălțime, trebuie să ai o vedere cel puțin minunată – 5.58 mp – parterul, zona de acces, camera de zi, spațiu de dormit secundar + dulapuri încastrate în toate nișele posibile și scară suspendată.

La etaj sunt 4.62 mp pentru dormitor, dar și spațiu de lucru rezultat prin închiderea saltelei rabatabile cu rol și de canapea + baie, iar la demisor sunt 3.96 mp pentru bucătărie, 1.35 mp pentru o nișă de depozitare și 1 metru pătrat pentru podul de depozitare (că poate ai nevoie, nu se știe niciodată). Mai lipsea liftul.

Citește și:

The post Unde „încăpem” în vacanță? Cea mai mică cazare din Sinaia are doar 11mp appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Orian Alexandru


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 15 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code