Flux-stiri

Unde mergi la spa în Maldive? Topul celor mai bune tratamente de lux

  • Anantara Veli Maldives Resort introduce tratamentul facial „Cleopatra 24-Karat Gold”.
  • Tratamentul facial „Cleopatra Gold 24-Karat” durează 90 min. și costă 270$.
  • Iridium Spa de la St. Regis Resort din Maldive oferă tratamente de spa în cuplu.

Nu există spa mai bun ca în…Maldive! Robb Report a realizat un top al celor mai bune tratamente de lux din Maldive. Caviarul și ciocolata sunt doar câteva dintre ingredientele folosite pentru a te relaxa.

Antara Veli Resort

Resortul Anantara Veli din Maldive a lucrat timp de 9 luni la spa-ul său și se poate mândri acum cu „regina tratamentelor faciale de lux”. E vorba de tratamentul Cleopatra Gold 24-Karat, durează 90 de minute.

Specialiștii de la Balance Wellness îți vor îndepărta orice impuritate de pe față, folosind un tratament cu diamante, urmează o terapie cu lumină LED și la final, masca din foițe de aur, urmată de un ulei cu extract de trandafiri și fulgi de aur. Așa că dacă vrei să ai pielea Cleopatrei trebuie să plătești 270 de dolari.

Idium Spa

Iridium Spa de la Resortul St. Regis este unul dintre cele mai fotografiate și populare din Maldive. Această proprietate prietenoasă este una dintre favoritele americanilor pentru luna de miere. Cuplurile pot opta aici pentru un tratament facial împreună, Caviar Journey, acesta durează 210 minute. Începe cu un exercițiu de respirație profundă. Urmează un masaj al pielii cu proteine de caviar anti-îmbătrânire
care întăresc și hidratează oaspeții. Călătoria se încheie o baie de lavandă cu peisajul oceanului în fața ta. Prețul începe de la 850 de dolari.

Citește și

The post Unde mergi la spa în Maldive? Topul celor mai bune tratamente de lux appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Maria Simulescu


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 3 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code