Stiri din Austria

Ungaria, dosar penal de contrabandă pentru un șofer român prins cu peste 1.300 de țigări electronice

Ungaria, dosar penal de contrabandă pentru un șofer român, prins cu peste 1.300 de țigări electronice.

Un şofer român verificat de inspectorii fiscali maghiari, pe autostrada M7, a ascuns în autofurgonetă peste 1300 de ţigări electronice – a declarat pentru agenţia ungară de presă MTI referentul de presă al direcţiei operaţionale a Administraţiei Naţionale a Finanţelor şi Vămilor.

Etelka Juhászné Prantner a declarat: autofurgoneta cu număr de înmatriculare românesc a fost oprit pentru control de către garda financiară pe segmentul de autostradă din apropierea localităţii Sormás, în judeţul Zala.

Agenţii gărzii au găsit 1318 de ţigări electronice ascunse într-o cutie de carton în spaţiul de marfă a vehiculului. Şoferul nu a putut dovedi provenienţa produselor.

Marfa în valoare de peste patru milioane de forinţi (9.876 de euro) a fost confiscată, şoferul fiind pus sub urmărire penală.

Citește și: ACUZAT DE TERORISM: un bărbat cu dublă cetățenie, română și maghiară, arestat în Ungaria

The post Ungaria, dosar penal de contrabandă pentru un șofer român prins cu peste 1.300 de țigări electronice appeared first on Ziarul Românesc Austria.

Sursa acestui editorial informativ în știri, este ziarulromanesc.at, știre pe care o preluăm.


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 10 times, 1 visits today)
Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code