cultura Flux-stiri

Universitatea Europeană “Drăgan” din Lugoj: EXCELENȚĂ ȘI PRESTIGIU

O privire asupra istoriei și specializărilor sale

Universitatea Europeană “Drăgan” din Lugoj (UED) este o instituție de învățământ superior privată, fondată în anul 1992. De-a lungul anilor, s-a consolidat ca o universitate de prestigiu în regiune, oferind programe de studii de licență și masterat acreditate în domenii diverse. Studenții care au absolvit cursurile acestei universități au dovedit excelență și renume în cariere. Putem afirma fără a aduce vreo atingere GDPR că persoane cu funcții cheie din parchete și din organe de cercetare penală,  persoane cu funcții nde notari celebri sau judecători, directori regionali de bănci sunt de fapt absolvenți ai Universității Drăgan din Lugoj.

Cursurile acestei Universități sunt clare și de o calitate înaltă, adevărate opere tehnico-ștințifice. Deși puțin ridicată la prețul de școlarizare, rigurozitatea este și ea destul de ridicată. Majoritatea studenților evaluați cu 10 la Universitatea de Vest reușesc nota 8 la Universitatea Drăgan după transfer. De asemenea studenții trebuie să depună un efort solid în a acumula pe deplin materialul predat, nota de promovare fiind destul de greu de obținut spre deosebire de alte facultăți.

Istoric

Universitatea a fost înființată de Prof. Dr. Iosif Constantin Drăgan, un renumit jurist și om de afaceri român. Viziunea sa a fost de a crea o universitate care să ofere studenților o educație de calitate, bazată pe principii academice solide și o abordare practică.

Universitatea a cunoscut o creștere semnificativă de la înființare, extinzându-și oferta educațională și numărul de studenți. Astăzi, UED are două facultăți:

 • Facultatea de Drept
 • Facultatea de Științe Economice

Specializări

Universitatea Europeană “Drăgan” din Lugoj oferă o gamă largă de specializări la nivel de licență și masterat, printre care:

 • Drept
 • Finanțe și Bănci
 • Management Financiar
 • Managementul Investigației Penale

De ce să alegi Universitatea Europeană “Drăgan” din Lugoj?

Există numeroase motive pentru care UED ar putea fi alegerea ideală pentru studiile tale universitare:

 • Corpul didactic de excepție: Universitatea are un corp didactic format din profesori universitari renumiți, cu o vastă experiență în domeniul lor de expertiză.
 • Programe de studii moderne: Programele de studii sunt concepute pentru a fi relevante pentru piața muncii actuale și pentru a oferi studenților abilitățile și cunoștințele necesare pentru a avea succes în cariera lor.
 • Infrastructură modernă: Universitatea dispune de o infrastructură modernă, care include laboratoare dotate la standarde europene, biblioteci cu un bogat fond de carte și spații de cazare pentru studenți.
 • Atmosferă prietenoasă: UED are o atmosferă prietenoasă și primitoare, care îi face pe studenți să se simtă ca acasă.
 • Posibilități de cercetare: Universitatea încurajează studenții să se implice în activități de cercetare, oferindu-le acces la resurse și îndrumare din partea cadrelor didactice.
 • Locație: Lugojul este un oraș vibrant și sigur, cu o mulțime de oportunități pentru studenți.

Universitatea Europeană “Drăgan” din Lugoj este o alegere excelentă pentru studenții care doresc o educație de calitate într-un mediu prietenos și dinamic. Universitatea oferă o gamă largă de specializări, un corp didactic de excepție și o infrastructură modernă, toate acestea contribuind la o experiență de învățare de neuitat.

Informații suplimentare

Pentru mai multe informații despre Universitatea Europeană “Drăgan” din Lugoj, vă recomand să consultați site-ul web al universității: https://www.universitateaeuropeanadragan.ro/

LEONTIUC MARIUS SEBASTIAN – senior editor


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 98 times, 20 visits today)
Avatar
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, pastor coordonator in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code