Flux-stiri

VIDEO: Zăpadă de 10 centimetri în Munții Făgăraș. Pe Transfăgărăşan se circulă în condiţii de iarnă

Zăpadă de 10 cm în Munții FăgărașZăpadă de 10 cm în Munții Făgăraș

  • A nins în noaptea de miercuri spre joi în zona de munte.
  • În Munţii Făgăraş, la cota 2.000, stratul de zăpadă a ajuns la 10 centimetri, iar pe Transfăgărăşan drumarii au intervenit cu material antiderapant.

Potrivit salvamontiştilor din Argeş, a nins în noaptea de miercuri spre joi în Munţii Făgăraş la altitudini de peste 1.500 de metri. Stratul de zăpadă la Cota 2000 măsoară 10 centimetri.

Pe Transfăgărăşan se circulă în condiţii de iarnă. Drumarii au împrăştiat material antiderapant şi au îndepărtat zăpada de pe carosabil.

Joi dimineaţa se înregistrau -4 grade Cesius, iar vântul sufla cu putere, cu circa 60 de km/h. Vizibilitatea în zonă era redusă sub 50 de metri.

Salvamontiştii nu recomandă parcurgerea traseelor turistice la altitudini de peste 1500 de metri fără echipament adecvat sezonului de iarnă, îmbrăcăminte de protecţie vânt/rece, colţari, beţe, lanternă, telefon, etc.

The post VIDEO: Zăpadă de 10 centimetri în Munții Făgăraș. Pe Transfăgărăşan se circulă în condiţii de iarnă appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 15 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code