Flux-stiri

Zelenski: „Armata rusă va fi asociată cu „soldatul” lor Bychkov din Pskov, care a violat un copil”

Președintele Ucrainei s-a adresat Parlamentului Lituaniei. Zelenski a mulțumit poporului lituanian: „Ați fost printre primii care au venit în ajutorul Ucrainei. Rămâneți printre cei cărora le pasă cel mai mult de pacea și securitatea Europei”.

Un război pe scară largă împotriva Ucrainei ridică o întrebare strategică: mai trăiesc valorile care stau la baza unificării popoarelor Europei după cel de-al Doilea Război Mondial?”, a spus președintele ucrainean despre Europa.

Zelenski a declarat că „armata rusă va fi asociată cu „soldatul” lor Bychkov din Pskov, care a violat un copil”.

În curți, piețe, grădini, înmormântarea persoanelor ale căror cadavre nu au putut fi duse la cimitir”, a mai menționat președintele despre uciderea civililor.

Despre „inima de leu” a Lituaniei, Zelenski a spus că „dacă toată lumea ar fi ca tine în Lituania, atunci, sunt sigur, conducerea rusă nu s-ar putea aștepta să piardă totul”.

Zelenski a ținut un discurs și în Parlamentul României

Președintele Comisiei de Apărare din Camera Deputaților a anunțat că a avut întrevedere cu o delegație ucraineană, formată din reprezentanți speciali ai președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski, cât și membri ai corpului diplomatic ucrainean.

„Autoturismele au fost distruse de tancuri. Nu avem toate dovezile. Militarii au torturat oamenii si avem toata baza să credem că sunt omorâți mult mai mulți oameni decât sunt raportați. De ce au făcut acest lucru pe 3 aprilie, în ziua în care lumea a fost îngrozită de imaginile de la Bucha. Ei doresc deucranizarea și demilitarizarea Ucrainei. Moartea mai multor ucraineni din război este dorită de ei. Se publică doar ceea ce înseamnă o poziție oficială a rușilor. Ei nu se ascund, ci vorbesc deschis despre scopul acestui război. Dacă nu ne-am fi apărat, ceea ce a fost la Bucha ar fi fost pe tot teritoriul Ucrainei”, a spus președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, în fața Parlamentului României.

The post Zelenski: „Armata rusă va fi asociată cu „soldatul” lor Bychkov din Pskov, care a violat un copil” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code