Flux-stiri

Zelenski: „Rachetele rusești au lovit Polonia. Teroarea nu se limitează doar la granițele noastre” 

  • Zelenski a declarat că rachetele rusești au lovit Polonia, afirmând că „teroarea nu se limitează la granițele noastre naționale” .
  • Autoritățile poloneze nu au confirmat că rachetele rusești au aterizat pe teritoriul lor.
  • NATO spune că analizează rapoartele potrivit cărora rachete sau rachete au aterizat în Polonia, țara sa membră, și că se coordonează îndeaproape cu autoritățile poloneze.

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat marți, în discursul său zilnic, că rachetele rusești au lovit Polonia, afirmând că teroarea nu se limitează la granițele noastre naționale” , scrie CNN.

Autoritățile poloneze nu au confirmat că rachetele rusești au aterizat pe teritoriul lor.

Rusia a negat implicarea, ministerul său al apărării afirmând că nu au fost efectuate lovituri asupra unor ținte în apropierea frontierei de stat ucraineano-poloneze” .

De asemenea, Departamentul de Stat al SUA a declarat că nu se află într-un punct în care să poată confirma unele dintre aceste rapoarte pe care le vedem” .

NATO spune că analizează rapoartele potrivit cărora rachete sau rachete au aterizat în Polonia, țara sa membră, și că se coordonează îndeaproape cu autoritățile poloneze.

Analizăm aceste rapoarte și ne coordonăm îndeaproape cu aliatul nostru Polonia” , a declarat un oficial NATO pentru CNN.

The post Zelenski: „Rachetele rusești au lovit Polonia. Teroarea nu se limitează doar la granițele noastre”  appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 4 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code