Flux-stiri

73,7% dintre decesele COVID din ultima săptămână sunt înregistrate la persoane nevaccinate

  • Dintre cei vaccinaţi care s-au îmbolnăvit, 45,8% erau fie imediat după vaccinare, fie la mai mult de 6 luni de la ultima doză.
  • De la începutul pandemiei, 86,5% din totalul deceselor au fost înregistrate la persoane peste 60 ani.
  • 54,7% din decese la bărbaţi.

În ultima săptămână, 51,2% din cazurile înregistrate au fost în Bucureşti, Cluj, Timiş, Constanţa şi Sibiu, iar 41,4% din cazurile confirmate au fost înregistrate la nevaccinaţi. 73,7% dintre decesele din ultima săptămână au fost înregistrate la persoane nevaccinate, se arată în raportul INSP privind supravegherea Covid pentru perioada 14-20 noiembrie.

Dintre cei vaccinaţi care s-au îmbolnăvit, 45,8% erau fie imediat după vaccinare, fie la mai mult de 6 luni de la ultima doză.

„66,7 % din totalul deceselor înregistrate în Bihor, Buzău, Dolj, Mureş şi Olt. 73,7% din decesele înregistrate – la persoane nevaccinate”, se arată în raport.

De la începutul pandemiei, 86,5% din totalul deceselor au fost înregistrate la persoane peste 60 ani, iar 54,7% din decese la bărbaţi. 93,7% din decedaţi aveau cel puţin o comorbiditate asociată.

The post 73,7% dintre decesele COVID din ultima săptămână sunt înregistrate la persoane nevaccinate appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

(Visited 2 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean -autor articole
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code