Flux-stiri

A murit Aurel Vainer, fostul președinte al Federației Comunităților Evreiești din România. Ambasador: A făcut eforturi neîncetate de a proteja comunitatea

Aurel Vainer, fostul președinte al Federației Comunităților Evreiești din România, a murit, duminică, la Spitalul Militar din București, scrie Anima News, agenția de presă din Israel.

„Personalitatea de seamă a evreilor români, Aurel Vainer a fost profund implicat în viața evreilor români pe care i-a reprezentat cu onoare în întreaga lume”, arată sursa citată.

David Saranga, ambasadorul Israelului în România, a reacționat pe Twitter: „Dr. Vainer a fost un lider extraordinar care a făcut eforturi neîncetate de a proteja comunitatea evreilor din România și de a pune în lumină contribuția acesteia la dezvoltarea țării. De asemenea a fost un adevărat prieten al Israelului, un om în care am găsit întotdeauna un partener de excepție”.

The post A murit Aurel Vainer, fostul președinte al Federației Comunităților Evreiești din România. Ambasador: A făcut eforturi neîncetate de a proteja comunitatea appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code