Flux-stiri

Accident grav pe DN6, în Caraş-Severin. Trei persoane au murit

Accident grav pe DN6, în Caraş-Severin. Trei persoane au muritAccident grav pe DN6, în Caraş-Severin. Trei persoane au murit

  • Un accident grav în care au fost implicate două TIR-uri şi un autoturism s-a produs luni seara pe DN6, în judeţul Caraş-Severin.
  • Trei persoane au murit.

Potrrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, accidentul a avut loc pe DN 6, la kilometrul 402+150 m, în afara localităţii Cornea, judeţul Caraş-Severin.

În accident au fost implicate două TIR-uri şi un autoturism.

Conform ISU Caraş-Severin, trei persoane, decedate, au fost încarcerate în autoturism. De asemenea, şoferul unuia dintre TIR-uri a fost găsit inconştient, proiectat în afara acestuia. Acesta a fost preluat de un echipaj SAJ. Şoferul celui de-al doilea TIR este conştient, cooperant.

„De asemenea, a fost găsită o victimă, posibil minor, prinsă sub unul dintre TIR-uri”, a transmis ISU Caraş-Severin.

La faţa locului intevin echipaje de la Detaşamentul de Pompieri Caransebeş, de la Punctul de lucru Băile Herculane şi de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

Circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, au transmis poliţiştii.

The post Accident grav pe DN6, în Caraş-Severin. Trei persoane au murit appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 5 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code