Flux-stiri

Ai un corp perfect? Antrenorul de relații Paul Brunson dezvăluie adevărul din spatele măsurătorilor de tip „rația de aur” care indică dacă o femeie are o silueta ideală

  • Pețitorul profesionist Paul Brunson a apărut în podcastul Diary of a CEO.
  • Expertul a vorbit despre proporția corpului pe care bărbații o consideră cea mai atrăgătoare.
  • El a spus că a avea un raport de 70 la 30, în ceea ce privește talia și șoldurile este cifra „perfectă”.

Un antrenor de relații certificat a dezvăluit există un „raport de aur”, care este dovedit că arată „cel mai sexy” tip de corp. El susține că acest raport este „științific” și a explicat de ce bărbații îl consideră atât de atractiv, conform Daily Mail.

Autorul și creatorul profesionist Paul Brunson, care este originar din Washington, D.C., dar locuiește acum la Londra, s-a întâlnit cu Steven Bartlett la podcastul său Diary of a CEO pentru a discuta câteva dintre lucrurile pe care le-a învățat din anii săi de muncă ca guru al relațiilor.

În timpul discuției, Paul a vorbit despre proporția corpului pe care bărbații o găsesc cea mai atrăgătoare la femei. Această proporție ceva cunoscută sub numele de „mijlocul de aur”. El a explicat că se concentrează pe dimensiunea taliei unei femei în comparație cu șoldurile lor și că raportul „perfect” este de 70 la 30.

Citește și:

The post Ai un corp perfect? Antrenorul de relații Paul Brunson dezvăluie adevărul din spatele măsurătorilor de tip „rația de aur” care indică dacă o femeie are o silueta ideală appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Craciun Sara


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 9 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code