Flux-stiri

Alex Martin, un actor de filme pentru adulți din Mexic, are 7 soții

  • În 2021, Alex Martin a ajuns în atenția publicului pentru că avea 3 soții.
  • Alex Martin: „Am câte o soție pentru fiecare zi a săptămânii.”
  • Actorul Henry Cavill: „Nu înțeleg scenele de sex din filme.”

Bărbatul, actor de filme pentru adulți, se laudă că are 7 neveste, câte una pentru fiecare zi a săptămânii. Alex Martin a ajuns în atenția publicului în urmă cu 3 ani când și-a spus povestea din dormitor. Atunci, avea 3 soții. Acum, bărbatul și-a mărit haremul. „7 e limita. Este numărul norocos, dar bineînțeles nu este ușor pentru că de fiecare dată una dintre ele se enervează și devine geloasă,” a povestit Alex Martin în timpul unui podcast. Bărbatul din Mexic este căsătorit legal doar cu una dintre ele, Mia, și ea actriță de filme pentru adulti.

Scene fierbinți se joacă și în filmele de la Hollywood, dar nu sunt toate pe placul actorilor. Actorul britanic Henry Cavill spune că „nu le înțelege”. Cavill, spionul din Argylle și Superman din „Batman V Superman: Dawn of Justice”, crede că scenele de sex sunt folosite în exces în zilele noastre. „Mai bine îi lăsăm pe oameni să își imagineze,” spune Cavill.

Citește și:

The post Alex Martin, un actor de filme pentru adulți din Mexic, are 7 soții appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Mihai Mădălin


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 4 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code