Flux-stiri

Mânăstirea Sfânta Maria a lui Iisus din Spania oferă cazare turiștilor

  • Călugărițele au transformat 4 dintre camere în apartamente AirBnb.
  • Turiștii plătesc între 90-180€ pentru cel puțin două zile de cazare.
  • Primele două luni au atras mai mult turiști străini decât spanioli.

Mănăstirea Sfânta Maria a lui Iisus, din orașul Sevilla oferă tuturor celor care ajung în sudul Spaniei un altfel de loc de cazare. De câteva luni încoace, călugărițele au transformat patru din camerele mănăstirii în apartamente AirBnb, ca să își extindă veniturile. Înainte, ele strângeau bani din vânzarea dulciurilor de casă. Deși inițial se gândeau să închirieze camerele, au ales formatul de cazare, pentru că vor să se axeze pe sarcinile lor obișnuite.

Din vorbă în vorbă, doi spanioli au aflat vara trecută de planul călugărițelor și le-au contactat ca să stabilească un parteneriat. La scurt timp, au semnat un contract pentru un an ca să amenajeze și să înceapă închirierea apartamentelor.

Prețul este între 90 și 180 de euro pentru 2 zile. Primele două luni au atras mai mult turiști străini decât spanioli, a spus unul dintre manageri.

Cazarea la mânăstire nu este un concept nou

Românii se bucură și ei de cazare la mănăstirile din țară. Mănăstirea Brâncoveanu din județul Brașov este locul perfect. Este una din cele mai frumoase mănăstiri din România și are o capacitate mare de cazare. De asemenea, mănăstirea Vlădiceni din Iași este o altă opțiune, unde vizitatorii nu plătesc cazare, dar pot lăsa un ajutor pentru întreținere.

În Italia, hotelul de cinci stele Four Seasons din Milano are o istorie sfântă. Când compania hotelieră Four Seasons a cumpărat clădirea construită în secolul al XV-lea, credeau că este un palat, dar în timpul restaurării și-au dat seama că este o mănăstire.

Citește și:

The post Mânăstirea Sfânta Maria a lui Iisus din Spania oferă cazare turiștilor appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.
Salt la sursă
știrea a fost scrisă pe alephnews.ro de jurnalistul Ceaicovschi Tamara


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code