Flux-stiri

Atac armat într-un liceu din America: Patru persoane au fost rănite. VIDEO

PistoalePistoale

  • Patru persoane au fost rănite miercuri într-un schimb de focuri de armă la un liceu din Arlington, Texas.
  • Trei dintre victime au fost transportate la spital, a declarat șeful adjunct Kevin Kolbye.
  • Poliția a identificat un suspect în vârstă de 18 ani, dar nu l-au localizat.

Patru persoane au fost rănite în incidentul armat într-un liceu din statul american Texas, iar autorul atacului a reuşit să fugă, fiind căutat de agenţii serviciilor de securitate, anunţă autorităţile americane. Atacul armat a avut loc după o altercaţie între elevi, a declarat Kevin Kolbye, directorul adjunct al Poliţiei din Arlington.

Trei dintre cele patru persoane rănite au fost spitalizate, a precizat Kevin Kolbye, potrivit postului WTVY4 şi agenţiei Associated Press. Autorul atacului armat, un adolescent în vârstă de 18 ani, a reuşit să fugă cu o maşină şi este căutat activ de agenţii serviciilor de securitate americane.

Incidentul armat s-a produs în Liceul Timberview din Arlington, orăşel situat la vest de Dallas.

Kolbye a declarat că au identificat un suspect, Timothy George Simpkins, în vârstă de 18 ani, dar nu au reușit să îl găsească. El a spus că, în momentul de față, varianta de lucru este că împușcăturile au avut loc după ce a izbucnit o bătaie între elevi miercuri dimineață.

Districtul școlar independent Mansfield a declarat într-o scrisoare adresată părinților, miercuri dimineață, că elevii au fost izolați, iar poliția a intervenit în cel mai scurt timp.

The post Atac armat într-un liceu din America: Patru persoane au fost rănite. VIDEO appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 4 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code