Flux-stiri

Cîțu promite că Guvernul va găsi soluțiile cele mai bune pentru rezolvarea problemei facturilor mari

  • Președintele PNL, Florin Cîțu, spune că Guvernul are în pregătire soluții care vizează rezolvarea problemelor legate de facturile românilor din luna aprilie.
  • Acesta a afirmat că, deocamdată, Guvernul are soluții doar până la 1 aprilie.
  • Președintele PNL a mai spus că, până în aprilie, și ratele la bancă vor crește.

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, spune că Guvernul folosește toate resursele pe care le are pentru a veni cu soluțiile cele mai bune pentru facturi. Despre facturile din aprilie de care se tem oamenii, Cîțu afirmă că „aprilie nu este acum” și vor exista soluții.

Întrebat, joi, despre faptul că oamenii sunt avertizați că facturile la energie vor crește foarte mult în aprilie, preşedintele PNL a spus că Guvernul folosește toate resursele pe care le are pentru a veni cu cea mai bună soluție, tocmai pentru că este o situație complicată.

Din punctul de vedere al PNL am prezentat soluțiile noastre, dar bineînțeles că soluțiile finale vin de la Guvern. Eu cred că problema este mult mai amplă, în contextul în care avem o creștere a dobânzilor, avem inflația generalizată crescută, soluțiile nu pot să fie punctuale, doar pentru un anumit sector”, a menționat Florin Cîţu.

Când i s-a atras atenția că românii au o problemă acută acum, legată de facturile din aprilie, Cîţu a răspuns: „luna aprilie nu este acum. Vom avea soluțiile pentru luna aprilie. Deocamdată avem soluții până la 1 aprilie, ele sunt în implementare, dar haideți să nu ne concentrăm doar pe această problemă.”, a spus Florin Cîțu.

Președintele PNL a mai spus că, până în aprilie, și ratele la bancă vor crește și că suntem în mijlocul unei inflații generalizate de 8,4%, nu doar în energie.

The post Cîțu promite că Guvernul va găsi soluțiile cele mai bune pentru rezolvarea problemei facturilor mari appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews


Împotriva articolelor redacției noastre, persoanele nemulțumite pot formula Contestație în termen de 10 zile de la publicarea articolului, la judecătoria Orășenească nr. 1 München Bayern Deutschland, in conformitate cu Legea federală Germană. Considerăm că nu se pot formula acțiuni la instanțele din România deoarece nici o persoană care activează în trustul nostru nu poate fi extrasă de sub jurisdicția federală germană. Considerăm că redacția noastră nu răspunde în fața autorităților din România ci doar celor federale sau civile germane. deoarece legea română nu are efecte de extraneitate asupra redacției chiar dacă subiectul știrilor face obiectul unor evenimente sau persoane din România și sunt scrise în limba română. Limba română nu este izvor de extraneitate a legii.

(Visited 3 times, 1 visits today)
Vidjean Mihai
Vidjean Mihai
Mihai Vidjean - autor articole Absolvent Comunicare si Jurnalism, profesor „Științe și metode de investigare jurnalistică office@ziardestiri.ro
https://ziardestiri.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code